Plejevejledning

At købe en postkasse er ikke noget, man gør ret tit. Derfor er det vigtigt, at du føler dig tryg ved dit valg af en af vores modeller, nu og i mange år fremover.

I mere end 20 år har vi leveret over 300.000 postkasser til tilfredse ejendomsejere i Sverige og europæiske lande. Alle vores modeller er baseret på den europæiske standard EN 13724:2002, hvilket betyder, at modellerne skal designes og bygges, så de opfylder kravene til sikkerhed, minimerer risikoen for vandindtrængning, beskyttelse og funktion for modtagere samt ergonomi og effektivitet for den, der leverer. Posten. Så ikke nok med at du har valgt en god postkasse – det gør også postbuddet glad.

En postkasse, der holder – år efter år

Alle de postkasser vi sælger er designet og udviklet af os. Vores eneste forretning er postkasser, så vi har gennem årene opbygget en omfattende viden til at være den førende virksomhed, vi er. Alle detaljer og funktioner er gennemtænkte for både at give en lang levetid og samtidig klare det hårde miljø, som en postkasse skal tåle. For at være på den sikre side har vi altid valgt at gå den ekstra mil. Lidt tykkere og varmgalvaniseret plade, lavet nogle ekstra forstærkninger på døre og kanter, valgt rustfrit stål hvor vi synes det var nødvendigt og spraymalet alt i en ekstra holdbarhed color. Nogle mennesker tror, at det ikke kan være så kompliceret at lave en postkasse. Det synes vi. Hvis det skal holde.

Lidt kærlighed - fra tid til anden

For at postkassen skal holde sig lige så frisk og pæn, som da du fik den, skal der lidt vedligeholdelse til. Vi anbefaler at du vasker postkasse årligt med vaskemiddel. Brug gerne en flaskebørste på steder, hvor den kan være svær at nå. Du kan også bruge bilvoks på postkassen for at give den lidt ekstra glans.

Våd post?

Det svageste punkt ved postkassen er åbningerne. Med vores designløsninger har vi minimeret risikoen for, at vand kommer ind i postkassen. Når posten er på plads i kassen, kan du være sikker på, at den ikke bliver våd.

Hvis det gør det, skyldes det følgende:

  • Indkastet er indadgående for at gøre det lettere for postbuddet og for at undgå risikoen for, at større kuverter skal foldes eller posten sætter sig fast. Sørg for, at indkastet altid springer tilbage til sin oprindelige position, så der ikke kan komme vand ind. På regnfulde dage kan indkastet være vådt. Når postbudet lægger din post ind, børstes den mod indkastet og kan risikere at få en lille smule vand på.
  • Tømmedøren lukker mod en rille, der løber langs indersiden af åbningen. Rillen leder vandet, der løber ud under døren. På regnfulde dage kan en lille mængde vand samle sig og blive i rillen (på grund af vandets overfladespænding). Vær ekstra forsigtig, når du åbner døren for at undgå at sprøjte vandet. Meget som at åbne en våd bildør.

    Husk også at placere postkassen, så postbudet har minimumsafstand mellem sin post og din postkasse. Dette er især vigtigt på regnfulde dage, men også godt for arbejdsmiljøet.

    Tak fordi du har valgt en Flexbox postkasse.