Om Flexbox

Oplysninger om virksomheder

AB Flexbox (Virksomhedsnr. 556296-1291)

Stallgatan 3

23435 Lomma, Sverige

Moms: SE556296129101

E-post: info@flexbox.se

AB Flexbox

AB Flexbox er en svensk familieejet virksomhed beliggende i byen Lomma. Her, midt i de gule colza -felter, vokser virksomheden internationalt.

Postkasse-løsninger i høj klasse

Grundlaget for Flexbox' virksomhed er æstetiske postkasseløsninger i høj kvalitet til alle typer boliger. De bliver helt unikke takket være skilteskabet på forsiden, hvor ejeren, arkitekten eller byggefirmaet nemt kan designe skiltet efter eget ønske.

Skilte trykt med den nyeste UV-teknologi

Flexbox præger sine kunders skilte med den nyeste UV-teknologi, som åbner op for utallige muligheder for personligt design. Flexbox sælger direkte til dig uden mellemled. Det giver dig en pris, der ikke har noget tilsvarende på markedet, og en direkte kontakt med os, som sikrer, at både produktet fungerer og at du er tilfreds. I det lange løb.

Ejer stærke personlige produkter

Flexbox har kort sagt til formål at være det naturlige valg, når der skal købes postkasser. Det opnår vi ved at udvikle vores egne stærke personlige produkter, der tåler sammenligning og test på markedet. P-certificerede postkasser og postkasser i lejlighedsstil, der opfylder kravene til certificering. Udvidelse af logistikken for yderligere at sikre hurtige og pålidelige leverancer, uanset destinationsland for virksomhedens produkter.

Velkommen til familievirksomheden AB Flexbox.

Andre & Ted Cedermarker